Ingenjör med erfarenhet inom inköp

Personality / Commitment

För kommande behov söker vi nu efter dig som är ingenjör och som har jobbat minst tre år som inköpare. Brinner du för teknik, affärer och relationsskapande så har vi jobbet för dig!
Som inköpare hos ALTEN får du möjligheten att arbeta inom olika branscher med den senaste tekniken på marknaden.

Vem söker vi?
Du besitter kunskaper i Microsoft Excel, MPS-system och har vana att skapa pivottabeller. Du är en hejare på att arbeta strukturerat och konstruktivt samt brinner för att ge support till andra. Vi tror att du som person är affärsinriktad, kreativ och utåtriktad med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Det är meriterande om du har jobbat inom fordon eller tillverkande industri.

Job / Skills

I rollen som inköpare kommer du ha en central roll i ett dynamiskt team med kontinuerligt samarbete med dina kollegor. Du kommer hantera beställningar i kundens olika inköpssystem för att supportera och avlasta övriga inköpare.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är van att hantera flertalet arbetsuppgifter parallellt med bibehållen hög kvalitet och noggrannhet. Du kommer arbeta i nära relation med tekniken och det krävs god problemlösnings- och förhandlingsförmåga för att optimera kvaliteten och kostnaden för de produkter din grupp ansvarar över. Det finns även möjlighet att jobba strategiskt, om så att du har den bakgrunden.

Din profil
• 3+ års arbetslivserfarenhet inom inköp/logistik
• Relevant högskoleutbildning inom exempelvis industriell ekonomi/logistik
• Kunskap i MPS-system
• Kunskap i Microsoft Excel
• Förmåga att förstå verksamhetens processer och identifiera förbättringspotential
• Kommunicerar på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande
• Kunskap inom strategiskt inköp
• Erfarenhet inom projektledning
• Drivit förhandlingar och/eller varit kategoriansvarig

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer.

I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Varmt välkommen med sin ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande!

Detaljer
Publication date 2021/04/30
Location Stockholm
Recruiter Kevin JAKOBSSON
Senaste dag för ansökning 2021/05/26
Reference Number AD010043