Erfaren javautvecklare

Personality / Commitment

Just nu söker vi i Umeå fler erfarna Javautvecklare som vill bli en del av vårat härliga och kompetenta team! Våra erfarna Javaprogrammerare både nyutvecklar och förvaltar system inom branscher såsom; finans, utbildning, sjukvård, industri, fordon, energi. Våra gruppchefers fokus ligger på att hitta intressanta uppdrag för åt alla medarbetare i sina team, uppdrag där du som konsult både utvecklas själv och får utveckla kvalitetslösningar!

Vem är du?
Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt men också trivs att jobba i team. Du har en drivande förmåga och skapar och upprätthåller goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta hållbara lösningar. Teknikintresse absolut, men fokus på människa och nytta.

Vad vi erbjuder dig
På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos många av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som medarbetare hos oss får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värdesätter vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, personalcykel, personlig utbildningsbudget, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

För att passa in i rollen ser vi att du;

  • Har en B.sc eller M.sc inom relevant område
  • Har några års arbetslivserfarenhet inom utveckling
  • Behärskar svenska och engelska 

Exempel på tekniker du har eller vill jobba med:
Java, JavaEE, JavaScript, Spring, REST/JSON, Databaser, Linux, Jenkins, GIT, Eclipse.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 500 medarbetare och arbetar från kontor på elva orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Varmt välkommen in med din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta ansavrig gruppchef Mattias på mattias.abrahamsson@alten.se.

Detaljer
Publication date 2021/05/03
Location Umeå
Recruiter Mattias Abrahamsson
Senaste dag för ansökning 2021/06/06
Reference Number AD010037