Utvecklare inom .NET

Personality / Commitment

Brinner du för programmering och problemlösning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom dessa områden? Då kan du vara vår nästa kollega här i Norr!

Som person är du självgående och ansvarstagande samt har en känsla för struktur och ordning och reda i koden. Du tar ofta initiativ och bidrar med goda idéer, samtidigt löser du uppgifter på ett effektivt och hållbart sätt. Vi söker nu en utvecklare inom C# .net. Välkommen till att bli en av oss här på ALTEN i Norr, på våra kontor i Sundsvall och Umeå väntar vi kollegor på vår nästa stjärna till arbetskamrat!

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Job / Skills

Du;

  • Har några års erfarenhet av utveckling i C# .Net
  • Har erfarenhet av arbete i agila miljöer
  • Du uttrycker dig obehindrat både inom svenska och engelska

Exempel på tekniker du har eller vill jobba med:

  • JavaScript-ramverk såsom; React/Angular/Vue
  • API lösningar såsom; REST/JSON/SOAP
  • Databaser; SQL/Mongo
  • Spring, Linux, Maven, Jenkins, GIT
  • Azure eller andra molnlösningar

ALTEN Norr
ALTEN Sverige har kontor på 11 orter och tre av dem hör till region Norr (Skellefteå, Sundsvall och Umeå). Kontoret i Umeå är det största av de tre och har hunnit etablera sig väl sedan öppningen 2013. Idag är vi cirka 40 medarbetare i Norr, varav 3 gruppchefer och en HR partner. 

Uppdragen
Hos oss varierar sig projekten i upplägg, bredd, längd och storlek – allt beroende på våra kunders behov. Detta gör att du kan förvänta dig en stor variation i ditt arbete. Dem flesta av projekten vi arbetar med i Umeå är ute hos kund men det förekommer även inhouse projekt på vårt lokala kontor. Projekten du kan komma arbeta med kan finnas inom olika områden, därav ser vi gärna att du har en nyfikenhet samt öppenhet för olika branscher.

WE BELIVE IN GROWING TOGETHER!

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta någon av våra två ansvarige gruppchefer; Mattias på mattias.abrahamsson@alten.se eller Anna på anna.nejati@alten.se.

Detaljer
Publication date 2021/05/03
Location Umeå - Sundsvall
Recruiter Anna Nejati
Senaste dag för ansökning 2021/06/06
Reference Number AD010036