Driven ingenjör inom inbyggda system

Personality / Commitment

ALTEN i Norr utökar sitt team och hoppas att du som är intresserad och kunnig inom inbyggda system vill bli en del av vårt team i Umeå. På kontoret i Umeå är vi cirka 30 medarbetare inom flera olika kompetensområden. Lokalt arbetar 3 engagerade och coachande konsultchefer dagligen för att stötta och hjälpa dig för att få arbeta med det just du har passion för. Att arbeta som konsult hos oss innebär flera möjligheter för dig; bland annat erbjuder vi dig en karriärresa med fokus på möjligheter, utveckling och gemenskap. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas.  Med en bred kundbas inom olika branscher och ett stort urval av tjänsteområden både nationellt och internationellt kan vi på ALTEN hjälpa dig att utvecklas. ALTEN är ett starkt växande bolag och ser fram emot att ha med just dig på resan!

Som konsult hos oss får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap. Genom våra interna nätverk såsom ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Trivsel ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Vi på ALTEN erbjuder en trygg karriärresa och värdesätter våra medarbetares välmående och värderar deras balans mellan arbete och privatliv högt. Detta innefattar bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Vår nästa kollega önskar vi är positiv, engagerad samt intresserad av att jobba i ett spännande och framgångsrikt konsultbolag med goda utvecklingsmöjligheter. ALTENs filosofi är att dina unika kompetenser, erfarenheter och intressen leder vägen fram och vi lägger stor vikt vid din personlighet som vi önskar är positiv och driven. Utöver detta har ALTEN följande önskemål:

  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis teknisk fysik och elektroteknik, mjukvaruteknik eller datateknik
  • Stort intresse av att arbeta med mjukvaruutveckling, design, implementation och test
  • Exempel på meriterande kompetenser; C/ C++, Phyton, Linux, Git, Gerrit och Jenkins
  • Gärna +5 års erfarenhet inom relevant område
  • Erfarenhet från fordonsbranschen och arbete med maskindirektivet är ett stort plus

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i 30 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1500 medarbetare och arbetar från kontor på elva orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik. Vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Varmt välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Låter konsultrollen som något för dig? Eller vill du veta om vi har något inom just ditt område och din kompetens? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan direkt eller hör av dig till Anna, gruppchef, på anna.nejati@alten.se.

We believe in growing together!

Detaljer
Publication date 2021/05/03
Location Umeå
Recruiter Anna Nejati
Senaste dag för ansökning 2021/06/06
Reference Number AD010035