joystick

Din karriär

Att välja ALTEN

I mer än 20 år har ALTEN kontinuerligt växt sina affärer genom att tryggt stödja sig på kärnvärdena som byggt företagets framgångar.

Ingenjörskonst, kundfokus, ett beprövat kvalitetssystem samt en kultur av teknisk excellens har gjort ALTEN marknadsledande inom teknik- och IT-konsultverksamheten i Europa. Vi vet att män och kvinnor som byggt vår verksamhet är vår viktigaste resurs. ALTEN erbjuder juniora konsulter en berikande första karriär liksom en rad möjligheter för mer erfarna professionella att nå och använda mer specialiserade roller eller teknisk expertis – finslipa sina tekniska kunskaper liksom mellanmänsklig kompetens.

Våra anställa uppskattar att ALTEN är en utmärkt plats för ingenjörer att upptäcka och använda sina yttersta förmågor och härmed, i många fall, även ge stora utmanande karriärkliv. Varje år får hundratals ALTEN-konsulter möjlighet att kliva in i utmanande tekniska projekt för våra kunder, ständigt skapa värde i många strategiska projekt för industrin och tjänstesektorn. Vi är fast beslutna i att mångfald i arbetslivet, en platt och handfast organisation samt synen på att hela företaget ingår i karriärplaneringsprocessen ytterst aktivt främjar professionell tillväxt och utveckling.

I nära och strategiska relationer till många av de största kunderna i Europa, erbjuder vi våra medarbetare exceptionella möjligheter till rörlighet mellan olika sektorer, karriärvägar och geografi. Vår gemensamma kultur av innovation och kreativitet ger en idealisk miljö för våra medarbetare att uppnå sina egna ambitioner och karriärmål

Senaste jobb erbjudanden

122 tillgängliga jobb

altenjobs.com

Är du intresserad av en internationell karriär? Vår internationella jobbsite hjälper dig nå dit du vill. Registrera dig på www.altenjobs.com!