ALTEN tecknar ramavtal med Väderstad AB

ALTEN tecknar ramavtal med Väderstad
2020/08/21

ALTEN Sveriges tidigare samarbeten med det anrika familjeföretaget Väderstad AB har nu resulterat i ett ramavtal som kommer innebära utökade möjligheter för ALTENs verksamhet i Linköping med omnejd.

Väderstad AB har sedan 1962 utvecklat och producerat högeffektiva jordbruksmaskiner och metoder för jordbearbetning och sådd som förenklar lantbrukarens vardag på ett 40-tal olika marknader världen över.

Avtalet mellan ALTEN och Väderstad AB, som löper under tre år, innefattar levererad kompetens inom konstruktion, beräkning, systemutveckling, produktionsteknik, hårdvaruutveckling, mjukvaruutveckling och projektledning.

– Detta är ett bevis på att vi är en leverantör med ett starkt erbjudande som klarar att leverera såväl spets- som resurskompetens samt utbildningar inom många olika kompetensområden. Vi är mycket stolta över vårt fördjupade samarbete med Väderstad AB där vi får möjligheten att vara med på en spännande resa och utveckla nya metoder och maskiner som bidrar till långsiktigt hållbar och effektiv odling för lantbrukare världen över, säger Anders Persson VD på ALTEN Sverige.

Se pressmeddelande

Share