ALTEN är en av de mest attraktiva och spännande arbetsplatserna i Karriärföretagens omröstning!

2020/05/29

Studenterna har sagt sitt – ALTEN är en av de mest attraktiva och spännande arbetsplatserna i Karriärföretagens omröstning!

I slutet av 2019 kunde vi glädjande avslöja att ALTEN blivit utsett till Karriärföretag 2020. Utmärkelsen ges till de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder unika utvecklingsmöjligheter och som anses attraktivast för studenter och young professionals att göra karriär på.

Vi har nu ytterligare en glädjande nyhet att dela med oss av. I Karriärföretagens omröstning är ALTEN, bland dessa 100 Karriärföretag, framröstat som en av de 10 mest attraktiva och spännande arbetsgivarna att göra karriär på bland IT-studenter. På listan hamnar vi på en hedrande 6:e plats och vi är otroligt glada och stolta över att vara en arbetsplats som skapar möjligheter för dig som medarbetare att förvandla dina karriärdrömmar till verklighet!

Om omröstningen

Omröstningen genomfördes under mars och april 2020. Totalt deltog 3302 studenter mellan 20-30 år i omröstningen som just nu studerar en akademisk eller eftergymnasial utbildning.

Läs mer om utmärkelsen i Karriärföretagens pressmeddelande

Share