Varumärket Hotswap läggs nu ner och blir ALTEN

2020/04/03

2015 välkomnade ALTEN koncernen Hotswap och är idag en av Sveriges starkaste leverantörer av tjänster för produktutveckling inom medicinteknik. ALTEN har under de senaste åren stärkt upp sitt erbjudande inom LifeScience och erbjuder ett brett utbud av kompetenser för kunder inom bioteknik, medicinteknik och läkemedelsutveckling. Efter att de senaste åren ha integrerat företaget Hotswap i ALTEN tar man nu det sista steget i integrationen och lägger ner varumärket Hotswap.

– Att integrera Hotswap i ALTEN var ett av de första stegen i vår satsning inom LifeScience. I höstas tog vi ytterligare ett viktigt steg och renodlade våra affärsområden. Vi skapade en division för LifeScience där vi samlade vårt erbjudande både mot medicinteknik och läkemedel. Med ALTENs breda utbud av kompetens har vi idag ett av marknadens mest kompletta erbjudanden inom LifeScience , säger Anders Persson, CEO ALTEN Sverige.

Läs mer i pressmeddelande.

Share