ALTEN PinkRun resulterade i 15000 kronor till cancerfonden! - ALTEN Sweden

ALTEN PinkRun resulterade i 15000 kronor till cancerfonden!

,

I syfte att uppmärksamma Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, bjöds kollegor och kunder in till ALTEN PinkRun för att gå eller promenera tillsammans mot cancer.

Fredagen den 11 oktober gick ALTEN PinkRun av stapeln och vi var många som trotsade den mörka höstmorgonen för att kickstarta dagen tillsammans. På nio av våra kontor runt om i Sverige, samt på Beamon Peoples kontor Stockholm, var vi sammanlagt 285 personer som tillsammans sprang eller promenerade mot cancer. ALTEN och Beamon People skänkte i samband med eventet 50 kronor per deltagare till Cancerfonden. Deltagarnas engagemang ledde alltså denna dag till 15 000 kronor till Cancerfonden (avrundat)!

 

ALTEN blev i samband med donationen stolt rosa företagsvän till Cancerfonden. Vi vill tacka alla deltagare för att de valde att göra detta tillsammans med oss för en god sak, ert engagemang gör skillnad! 

 

Information om Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj:

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genomförs under oktober varje år med syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap och bedriva påverkansarbete. Det är viktigt att betona att inga insamlade medel till Cancerfonden öronmärks utan att de delas ut till den främsta svenska cancerforskningen.

Ta del av den positiva energin som flödade runt om i Sverige i fredags!