ALTEN Group köper CRO-företaget LARIX A/S – stärker ALTEN inom Pharma

2019/07/10

Den 1 maj i år slogs dörrarna till ALTENs nya kontor i Danmark upp. ALTEN Groups uppköp av företaget LARIX innebär att ALTENs erbjudande inom Pharma i norden stärks markant och att ALTEN Danmark går från tre till över 50 medarbetare, på knappt två månader.

LARIX fortsätter som en oberoende juridisk och organisatorisk enhet. Nuvarande VD, Klaus Juel Olsen, fortsätter som VD.

”Det är glädjande att nu få välkomna LARIX till ALTEN-gruppen. Jag är imponerad av medarbetarna på LARIX, företagskulturen och deras starka kundfokus. LARIX är ett mycket kompetent och engagerat företag som kommer att vara en viktig del av ALTEN och AIXIALs framtida utveckling i Norden. Jag ser fram emot att arbeta med dem i laget, säger David Ljungström, Managing Vice president, ALTEN Group”

Läs mer i pressmeddelande

Share