Medarbetare på ALTEN i Framtidens Karriär

2018/08/22

Våra fantastiska medarbetare Ulrika, Global Account Manager, och Malina, Business Manager, berättar i senaste numret av Framtidens Karriär – Ingenjör om hur det är att arbeta på ALTEN och hur du kan påverka din karriär och utvecklas hos oss.

 

Oavsett om du vill fördjupa dig som specialist eller jobba brett som generalist så erbjuder ALTEN spännande karriärmöjligheter för teknik- och IT-konsulter. Här kan du utvecklas med utmanande uppdrag och bidra till att skapa framtidens mest innovativa lösningar.

 

– Det är högt i tak och chefer och ledning vill att medarbetarna ska utvecklas och trivas. Man får snabbt ta ansvar och driva egna idéer, säger Malina, Business Manager på ALTENs kontor i Stockholm.

 

– Jag var nyfiken på att pröva något nytt och lockades av att ALTEN är ett väldigt dynamiskt företag med många möjligheter. Här har man som medarbetare ett helt annat grepp om helheten och är engagerad i affären genom hela processen. Det är enormt kul att möta människor och att ha en så nära kontakt med slutkunden, säger Ulrika Lin, Glocal Account Manager på ALTENs huvudkontor i Göteborg.

 

Läs hela artikeln i Framtidens Karriär – Ingenjör

Share