Våra Tjänsteområden

Vi har delat in våra kompetenser i 10 olika tjänsteområden. Varje område har sina specialister som gör att du kan känna dig trygg med att vi förstår din affär.

På Alten är vår målsättning att bygga långsiktiga samarbeten med dig som kund. Något som förutsätter ett nära samarbete och god förståelse för just dina utmaningar. Vår styrka är att vi alltid anpassar oss efter varje enskild förfrågan och levererar den bästa konsulten utifrån varje kunds behov.

Och vi nöjer oss aldrig förrän matchningen mellan behov och kompetens är 100-procentig.

Resursförstärkning eller helhetsleverantör

Vi tar oss an uppdrag i alla storlekar, oavsett komplexitet eller tidsramar. Det innebär allt från resursförstärkning på plats hos kund över till att leverera hela arbetspaket där konsulter från flera olika tjänsteområden är involverade.

Paketlösningar– skräddarsydda för dig

Paketlösningar innebär att vi vid behov skräddarsyr team som hjälper dig genom att ta över ansvaret för hela leverans­projekt. När en leverantör tar ansvar och levererar med sin egen personal blir processer mer effektiva. Mötestiden minskar, synergi­effekterna ökar och det går lättare att förstärka teamet vid toppar vilket blir mer kostnadseffektivt.