Branscher

Sedan den svenska delen av vår verksamhet grundades 1991 har vi byggt upp en stark position inom ett flertal branscher. Specialistkompetenser och ett stort engagemang har skapat de långsiktiga kundrelationer som gjort oss till dagens framgångsrika företag.

Våra största branschområden som vi idag levererar kompetens och lösningar inom är Automotive, Telecom, Energy, Defence & Aerospace samt Industry. Vi har ramavtal med ett flertal världsledande bolag, såsom AB Volvo, ABB, Ericsson, SAAB Group, Atlas Copco, Scania, Vattenfall, Volvo Cars och Fortum.

Många av dessa samarbeten har pågått i över ett decennium. Med över 20 års erfarenhet kan vi med trygghet erbjuda dig våra tjänster inom såväl stora som små projekt.

Varför Alten?

Kompetens och erfarenhet

Med 20 år i branschen finns det ett stort kunnande inom företaget och hos våra anställda. Vi utvecklar och breddar vår kompetens kontinuerligt, och vårt engagemang i allt vi gör säkerställer rätt kompetens och mindset.

Leveranskapacitet

Med 1200 konsulter i Sverige och 16 000 internationellt kan vi ta allt från helhetsåtaganden till att erbjuda rätt resurs på plats hos våra kunder. Vi arbetar alltid utifrån en kvalitetssäkrad projektprocess med fokus på leverans i tid med kvalitet.

Flexibilitet

Vi kan erbjuda allt från kompletta projekt till resurs på plats.