banner-inte-jobb-karriar

Mässor

Vi vill träffa just dig! Kom och prata med oss på en mässa nära dig – se här nedanför var och när. Läs mer om karriär på Alten under alten.se/karriar.

MÄSSA: JOBBMÄSSAN, 4 OKTOBER, JÖNKÖPING

Den 4 oktober är det dags för Jobbmässan i Jönköping. Kom och träffa ALTEN för att prata karriär och framtid så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda. Vi ses där!

MÄSSA: M-JET, 4 oktober, Luleå Tekniska Universitet

Vi på ALTEN fortsätter vår satsning i Norr och hoppas få träffa just er på M-JET 2017.
Kom förbi vår monter så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda efter examen!

MÄSSA: UTNARM, 9 november, Uppsala

Kom och träffa ALTEN på Utnarm i november. Vi kommer finnas på plats mellan 09.00 – 16.00 för att prata karriär med er.

MÄSSA: DATE-IT, 9 november, EDIT-huset, Chalmers

Den 9 november är det dags för DATE-IT arbetsmarknadsdag på Chalmers och självklart finns vi på ALTEN på plats för att prata karriär och framtid. Kom förbi vår monter så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda.

MÄSSA: ARKAD, 15-16 november, Lunds Universitet

Den 15-16 november finns vi på plats på Lunds Universitet för årets upplaga av Arkad. Vi ser fram emot två härliga dagar fulla med karriärsnack med härliga studenter!

MÄSSA: ARMADA, 21-22 november, KTH, Stockholm

Den 21-22 november finns vi på plats på Armada för att prata framtid och karriär. Kom gärna förbi vår monter så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda efter examen!

MÄSSA: M-YRAN, 23 november, Linköpings Universitet

Den 23 november är det dags för Maskinteknologsektions arbetsmarknadsdag på Linköpings Universitet och självklart finns vi på ALTEN på plats för att prata karriär och framtid. Kom förbi vår monter!

MÄSSA: ZMART, 23 november, Maskinhuset, Chalmers

Den 23 november är det äntligen dags för ZMART 2017. Vi har ett löpande behov av duktiga och engagerade Teknik- och IT-konsulter inom en rad olika branscher, så sväng förbi vår monter så berättar vi mer om Alten och vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda runt om i Sverige.