personligt-varumarke

AW: Personligt varumärke30 juni 2017 - Stockholm

Välkommen på AW & inspirationsföreläsning på RTLZ i Liljeholmen!
Är du nyfiken på hur våra kollegor har det på Scania RTLZ kontor i Liljeholmen, passa på och ta chansen, kom på AW och lättare mat!

Personligt varumärke är en inspirationsföreläsning som syftar till att väcka tankar kring vilken bild andra får av dig genom ditt sätt att agera och hur du ser på dig själv. Att vara konsult innebär att dagligen leverera sig själv i form av sin tid, kompetens och engagemang. Det ger möjligheten att testa olika projekt och öppnar upp för flera karriärvägar. I dagens stenhårda konkurrens blir differentiering viktigt för såväl företag, politiker, medarbetare och inte minst konsulter.

För att lyckas blir ditt personliga varumärke ett viktigt verktyg och ytterst relevant att vara medveten om för att maximera möjligheten att få attraktiva uppdrag och kontinuerlig utveckling.

  • Varför vill kollegorna arbeta med dig?
  • Kan du påverka detta?
  • Vad är det som gör att vissa människor känns genuina, trygga och gång på gång lyckas lyfta andra människor runt omkring dem samtidigt som de själva tar sig fram?

Med föreläsningen vill vi väcka tankar genom konkreta exempel som ger en grund till att öka din självinsikt och därmed möjligheten att ta kontroll över hur andra uppfattar dig.

När: 30:e juni, 17:00 – 20:00
Var: Årstaängsvägen 17, Marievik, T-bana Liljeholmen

 

Anmäl dig här!