Scania R 500 4x2 tractor with box trailer
Scania S 730 4x2 tractor with tanker trailer
Malaga, Spain
Photo: Gustav Lindh, 2016

Fördjupat samarbete med Scania inom F&U

Foto: Gustav Lindh, 2016

ALTEN tecknar nytt avtal och intensifierar sitt strategiska arbete med Scania för leverans av ingenjörstjänster inom forskning och utveckling.

– Det är med stolthet vi fortsätter att leverera ingenjörstjänster till världsledande kunden Scania som med sitt starka fokus på innovation, forskning och utveckling passar oss mycket väl, säger Martin Segerström, Head of Operations Sweden på ALTEN.

Med leveranser av IT- och ingenjörstjänster har ALTEN deltagit i ett strategiskt samarbete med Scania sedan 2008. Scania, som är en del av Volkswagen Group, är en av ALTEN-koncernens större kunder i Europa. ALTEN finns i 20 länder, har huvudkontor i Paris, är mer än 20000 anställda och består till 88 % av ingenjörer utav vilka de flesta är verksamma i Europa.

– Vi ska göra vad vi kan för att Scania ska fortsätta driva den tekniska utvecklingen även för kommande generationers transportlösningar. Med en tydlig samsyn på långsiktiga relationer och ömsesidigt engagemang är jag säker på att vi tillsammans kommer att fortsätta skapa spännande ingenjörskarriärer och lösa framtidens teknikutmaningar, fortsätter Martin Segerström.

I Sverige har teknik- och IT-konsultbolaget ALTEN 1300 anställda och kontor på orterna Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping, Västerås, Jönköping, Skellefteå, Örebro och Umeå. I Sverige återfinns kunderna främst inom fordons-, telekom-, försvars-, energi- och verkstadsindustrin där ALTEN är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Ladda ner pressmeddelande

 

Kontakt

Martin Segerström, Head of Operations Sweden
Mobiltelefon: +46-733-534116
E-post: Martin.Segerstrom@alten.se

Markus Selin, Marketing Manager Alten Sweden
Mobiltelefon: +46-733-534552
E-post: Markus.Selin@alten.se